Bezbedna vožnja sa adrese na adresu | Whatsapp Viber Nemačka +49 15 73 072 6908 Srbija +381 60 14 533 63 Radno vreme za poziv 24h

Radno vreme za poziv 24h

Kombi prevoz za Nemacku Najbolja cena

Kombi prevoz putnika za Nemacku Najbolja cena

Prevozimo putnike kombijem sa svih destinacija iz Srbije do Nemačke ili iz željenog mesta u Nemačkoj za Srbiju. Polasci su redovni. Mogućnost prevoza “od vrata do vrata”.

Garantujemo da će Vam putovanje našim prevozom proteći udobno i sigurno, a za to su zaduženi naši iskusni i profesionalni vozači.

Kombi prevoz Nemačka posluje više od 15 godina. Sa zadovoljstvom odgovaramo na zahteve svojih klijenata uz visok stepen kvaliteta usluge, visok stepen sigurnosti i brz odziv.

Nudimo Vam udobnu i bezbednu vožnju u putničkim kombi vozilima. Profesionalno se bavimo kombi prevozom putnika u inostranstvo, kao i prevozom robe, slanjem paketa, a po potrebi se posebno organizuju i selidbe stvari.

Naša kombi vozila su novije generacije, klimatizovana, sa udobnim sedištima, koja se redovno održavaju i dezinfikuju nakon svake vožnje.

Ključne vrednosti naše kompanije i osoblja tokom svih ovih godina su zadovoljni korisnici, visok nivo profesionalizma i kvaliteta zahvaljujući čemu smo i dalje broj jedan među konkurencijom.

Tu smo da pružimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu prevoza i učinićemo sve da Vi i Vaše stvari bezbedno i sigurno stignete na željenu lokaciju.

Za sve informacije i rezervacije prevoza putnika, paketa ili selidbe kontaktirajte nas putem Telefona/Viber/WhatsApp.

Rezervišite Vaše mesto na vreme


Dostupni smo uvek za Vas, 24/7. Dolazimo na adresu u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Za Srbiju, pozovite nas na broj +381 60 14 533 63.
Za Nemačku, pozovite nas na broj +49 15 73 072 6908.

Bezbedno i pouzdano.

Lokacije koje pokrivamo

Ukoliko se nalazite na lokaciji koja nije navedena, slobodno kontaktirajte Kombi prevoz Nemačka radi provere da li vršimo prevoz putnika kao i transport/dostavu paketa na Vašoj adresi.

Nemačka Srbija