Transport robe iz EU na Vašu adresu

Poštovani korisnici, Rašeta prevoz je u prilici da Vam pruži uslugu transporta robe iz EU na Vašu adresu

Rašeta prevoz vrši transport svih vrsta roba i pošiljki iz gradova u Srbiji ka gradovima u Nemačkoj, Holandiji, Belgiji i Francuskoj. U okviru ove delatnosti vršimo i kompletne selidbe.

OBAVEZNO RANIJE ZAKAZIVANJE TERMINA.

Prevoz pošiljki ili paketa za Nemačku i Srbiju je još jedna od naših usluga koju Rašeta prevoz obavlja dugo vremena. Uspešno prevozimo i ostalu robu, belu tehniku, nameštaj kao i ostale kućne predmete

Takođe za naše klijente koji imaju potrebe da često koriste naše usluge slanja paketa, imamo i specijalne popuste.

Pozovite nas kako bismo uspostavili uspešnu saradnju i obezbedite sebi brzo i povoljno slanje paketa i ostalih pošiljki i obradujte vaše drage osobe, bilo da se radi o prevozu pošilji iz Srbije za Nemačku ili iz Nemačke za Srbiju.

KOMPLETNE SELIDBE

Rašeta prevoz nudi i kompletne kombi selidbe kao jednu od naših usluga. Postoji spisak pravila koje je neophodno uraditi kako bi selidba prošla što lakše. Neophodno je svaku kutiju, predmet, nameštaj i ostale lomljive predmete adekvatno upakovati i označiti.  S obzirom da se već dugo godina bavimo selidbama i imamo veliko iskustvo, naš posao je takoreći rutinski.  Neophodno je i obavezno je spremiti carinsku dokumentaciju kako bi selidba prošla glatko i bez dodatnih problema. Za sva pitanja u vezi prevoza pošiljki ili selidbe iz jedne u drugu zemlju možete nas kontaktirati u svako doba.

Naš stručni tim će Vam dati savete kako i na koji način da spakujete vaše stvari i pripremite ih za selidbu. Takođe ćemo Vam pomoći u vezi carinske dokumentacije koja je neophodna da bi se selidba kombijem mogla kvalitetno izvršiti.