Polasci iz Srbije

Polasci iz Nemačke

REZERVACIJA PUTOVANJA

  Rezervaciju putovanja je najbolje  izvršiti odmah kada znate datum putovanja. Nekada je kasno i 15 dana ranije, ali ponekad ima mesta i na sam dan polaska.

  Najbolje je prvo pozvati broj +381 64 900 6 300 radi dobijanja svih potrebnih informacija.

 Rezervaciju potvrđujete slanjem poruke (sms,viber,whatsapp,messenger).

Obavezno je navesti:

  • Ime i Prezime,
  • poštanski broj mesta (u Nemačkoj),
  • adresu sa koje i na koju putujete,
  • kontakt telefon

Napomena

U slučaju sprečenosti putovanja

U slučaju da ste sprečeni da putujete obavezno je da nas obavestite o tome kako bi Vaše mesto mogao da zameni drugi putnik. Ukoliko ipak to ne učinite naplatiće Vam se puna cena putovanja.

Važno

Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da pređete Državnu Granicu i budete zaustavljeni, putovanje Vam se naplaćaje i put se nastavlja dalje . Zbog toga je u Vašem interesu da ukoliko imate zabranu ulaska u EU, da to i ne pokušavate.

Broj za rezervacije

SRB

+381 64 900 6 300

VAŽNA NAPOMENA O PUTOVANJU

Dozvoljena količina

Naša obaveza je da Vas informišemo o dozvoljenoj količini alkohola, cigareta i duvana koja sme da se unese u Evropsku Uniju.
Naime dozvoljena količina cigareta je dve paklice po osobi, alkohola 1l po osobi, a duvana 50g po osobi  za lica starija od 17 god.
Dozvoljeno je u EU uneti uz račun nove robe u vrednosti 300 eura .


Iz iskustva vas molimo da se pridržavate dozvoljenih količina pomenutih artikala radi smanjenja neprijatnosti na graničnim prelazima kao i izbegavanja dodatnog zadržavanja i novčanih sankcija. Za nedozvoljene količine koje carinik pronađe prosečna kazna je 25.000 forinti (oko 80 EUR) i oduzimanje artikala.

KOLIKO TRAJE PUTOVANJE ?

Jedno od najčešćih pitanja putnika je : „Kada stižemo na tu i tu adresu ? “ , bilo u Nemačkoj ili Srbiji. Naš odgovor je : “ STIŽEMO UVEK NA SVAKU ADRESU BEZBEDNO “ !!!

Mnogo stvari diktira koliko će da traje putovanje.

  • Prvo, nikada se ne zna koliko je vremena potrebno da se pređe Državna granica, nekad je to 15 minuta a nekada i 5 sati čekanja.
  • Drugo, ne možemo znati dali će biti nepredviđenih zadržavanja usled saobraćajnih nesreća, građevinskih radova, radova na saobraćajnicama, blokiranih ulazaka i izlazaka iz Gradova.
  • Treće, zavisi i od pauza koje odgovaraju samim putnicima, nekada prija više kraćih odmora a nekada manje dužih, ali bez odmaranja u toku vožnje nema putovanja jer koliko je potrebna pauza vozačima, potrebna je i samim putnicima iz mnogo razloga.
  • Četvrto i možda najbitnije, mnogi putnici u Google mapama ukucaju svoju tačku polaska i tačku dolaska na adresu i dobiju najkraću rutu putovanja kao i predviđeno vreme za to putovanje.

GRUPNO PUTOVANJE

DA POJASNIMO OVO : Vi  ne putujete sami od adrese do adrese ! Ovo je grupno putovanje. Sa Vama putuju i drugi putnici ! Google map ne pokazuje ne predviđena zadržavanja !
Ukoliko želite da stignete na željenu adresu približno vremenu iz Google Maps morate iznajmiti TAXI vozilo koje će da nosi samo Vas do željene adrese.
Naravno da ćemo uvek da Vam kažemo orijentaciono vreme dolaska na Vašu adresu ali bez nepredviđenih dešavanja !
Naravno uvek ćemo Vam se javiti i u toku putovanja !
Naravno obavestićemo Vas i dva sata pre dolaska , da stižemo !