Bezbedna vožnja sa adrese na adresu | Whatsapp Viber Nemačka +49 15 73 072 6908 Srbija +381 60 14 533 63 Radno vreme za poziv 24h

Radno vreme za poziv 24h

Udobna vožnja i prevoz putnika kombijem

Udobna vožnja i prevoz putnika kombijem

Prevoz putnika u inostranstvo je sve veća potreba građana naše zemlje. Mnogi gledaju da nađu povoljne prevoznike sa pouzdanom uslugom. Naše vožnjeu preoznativlje kao udobne što se tiče prevoza. Vršimo prevoz putnika za Nemačku. Naši vozači su više decenijski iskusni na putevim aširom sveta, vrlo uljudni, ljubazni, fleksibilni i profesionalni. Bilo koju primedbu na naše vozače možete poslati putem email-a i mi ćemo sa zadovoljstvom raditi na tome kako se problem rešio.

Standardni kombiji za prevoz putnika u inostranstvo:
Starost kombija
Svi naši kombiji su novije generacije.
Servis kombija
Vršimo servis kombija pre svakog polaska kako bi smo se postarali da naši klijenti dođu na krajnju odrencicu po dogovoru.
Interior kombija
Svi naši kombiji su prilagođeni za duga putovanja.

Kombi prevoz putnika je usluga koja se bazira na principu „od vrata do vrata“, što znači da se putnici ukrcavaju i iskrcavaju na željenim lokacijama. Prevoz se obavlja bezbedno i profesionalno, sa vozačima koji poseduju dugogodišnje iskustvo.




Kada se odlučujete za prevoz kombijem, nemate drugih briga, osim da odredite gde želite da putujete i kada.

Kombi prevoz Nemačka garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po najpovoljnijim cenama. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila u kojima će Vam putovanje proći bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Nemačka Srbija